Distractie in orasul fanteziei: joc Lasertag

20 lei

Oricand ai chef sa ratacesti prin orasul fanteziei, ia-ti prietenii sau familia si hai la un joc lasertag. Descopera labirinturi intortocheate si interactive unde vei avea ocazia sa-i intalnesti pe Megatron, Darth Vader sau Predator.

Important

Tariful este de pentru un joc de 20 de minute.

Program zilnic intre 11:00 si 23:00

Adresa

Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319, sector 6, cartier Militari (in incinta Sema Parc). Intrarea in incinta Sema Parc se face pe la bariera (dreapta de la statia de metrou), se merge drept pana in capatul aleii, se face dreapta, apoi imediat stanga pe langa parculet si se continua drept pe alee. Pe partea stanga, dupa restaurantul “La mama”

Quantity
Categorie:

Descriere

Lasertag Arena Bucuresti este un loc de joaca altfel, destinat atat copiilor, cat si adultilor. Cu o arena lasertag recent renovate (700mp – cea mai mare arena lasertag din Bucuresti, Lasertag Arena este un spatiu de distractie si joaca diferit fata de clasicele jocuri pe care le cunoastem cu totii.

Ceea ce initial s-a dorit a fi un tip de antrenament revolutionary pentru soldatii armatei American, a fost preluat si transformat in actualul joc de laser tag in care concurentii inarmati cu o arma de mana care emite o raza in infrarosu (complet inofensiva, ceva similar cu cele emise de o telecomanda normala a unui TV).

Termenul de laser se foloseste pentru a da o aura mai razboina jocului.

Semnalul este receptionat de catre niste senzori, plasati pe echipamentul adversarului, iar numarul de lovituri se inregistreaza in arma.

De cum pasiti in garnizoana Lasertag Arena veti fi intampinati, pe langa ospitalitatea proverbiala a echipei noastre, de cel mai mare spatiu de relaxare al unui loc de joaca, 125 mp. Spatiul este dotat cu mese si canapele confortabile, zona de jocuri si un bar diversificat. Arena este dezvoltata pe doua nivele, cu cele mai captivante povesti scrise pe toti peretii de unul dintre cei mai talentati artisti grafici, cu intortocheate si interactive labirinturi unde veti avea ocazia sa va intalniti cu prietenii nostri foarte buni Megatron, Darth Vader sau Predator.