O zi la Museum of Senses

42 lei

Cand a fost ultima data cand ai experimentat ceva legat de simțuri și emoții? O aventură unică, provocatoare și distractivă! Un muzeu in care nimic din jurul tau nu este asa cum pare. Esti pregatit? Hai la Museum of Senses!

Pretul este pentru 1 persoană

Quantity
Categorie:

Descriere

Museum of Senses presupune o calatorie in care iti vei trezi simturile, descoperind din ce in ce mai mult. O calatorie la finalul careia o sa realizezi ca ai invatat lucruri noi si te-ai distrat de minune.

Traieste o experienta de neimaginat intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice intr-un muzeu extraordinar. Un loc atat distractiv, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rational.

Lasa-te purtat intr-o calatorie plina de provocari pentru corp si minte. Vei putea afla mai multe despre perceptie, vibratii, atingere, creierul uman si stiinta. Observa si exploreaza ceea ce simti, dand un sens simturilor tale.

Program

Luni – Vineri:

10:00 – 22:00

Sâmbătă și Duminică:

10:00 – 22:00

IMPORTANT

Achiziționarea acestor bilete nu presupune întâietate la intrare.

Locatie

Museum of Senses Bucuresti
Afi Cotroceni Mall, Bulevardul General Paul Teodorescu 4, etajul 1 (zona IMAX)

CONDITII GENERALE DE REZERVARE SI ANULARE

Va informam ca, in functie de sezon si de conditiile meteo, unele excursii se pot modifica.

Va rugam sa verificati la descrierea fiecarui produs daca sunt conditii speciale de DESFASURARE a programului. Pentru anumite activitati, daca nu se intruneste numarul minim de persoane, ne rezervam dreptul de a anula excursia sau de a o inlocui.

Va rugam sa verificati la descrierea fiecarui produs daca sunt conditii speciale de ANULARE. In cazul in care nu sunt alte conditii, puteti anula cu pana la 48 de ore in avans pentru a primi o rambursare completa!

Va rugam sa respectati normele de precautie COVID-19 conform legii!