O zi la Therme adults only- Elysium area (transfer din Bucuresti)

355 lei380 lei

Redescopera starea de bine deplina! Relaxeaza-te printre palmieri si regaseste ritmul natural al vietii. Rezerva o experienta de la o zi la Therme cu transfer din Bucuresti

Pretul este per persoană

Quantity
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Experienta la Therme Bucuresti este una extraordinara. Bucura-te de ritualurile de wellbeing in saunele din Elysium. Respira la inaltime in sauna cu lemn adus de pe cele mai inalte varfuri montane sau vizioneaza cele mai noi documentare despre natura in sauna cinematograf, in timp ce te bucuri de aromaterapie. Beneficiaza de efectele terapiei cu infrarosii in The Flower Lounge si priveste ce mai spectaculos apus de pe terasa restaurantului The Mango Tree.

Servicii incluse
  • Acess Therme – all day la zona Elysium (acces inclus si la distractie si tobogane in zona Galaxy, dar si la relaxare deplina in zona exotice The Palm)
  • Transfer privat din Bucuresti
Servicii neincluse
  • mese, bauturi
 CONDITII GENERALE DE REZERVARE SI ANULARE

Va informam ca, in functie de sezon si de conditiile meteo, unele excursii se pot modifica.

Va rugam sa verificati la descrierea fiecarui produs daca sunt conditii speciale de DESFASURARE a programului. Pentru anumite activitati, daca nu se intruneste numarul minim de persoane, ne rezervam dreptul de a anula excursia sau de a o inlocui.

Va rugam sa verificati la descrierea fiecarui produs daca sunt conditii speciale de ANULARE. In cazul in care nu sunt alte conditii, puteti anula cu pana la 48 de ore in avans pentru a primi o rambursare completa!

Va rugam sa respectati normele de precautie COVID-19 conform legii!

Informații suplimentare

Perioada

Luni-Joi, Vineri-Duminică