Parca esti in rai: drumeții ghidate în Munții Ciucas (din București)

675 lei

Ne îndreptăm spre una dintre cele mai frumoase și fotogenice părți ale Ciucasului: zona Bratocea. Începem dimineața și mergem spre pasul Bratocea, lângă satul Cheia. Apoi, traseul ne va duce la o plimbare ușoară, prin pădurea liniștită, și apoi afară, într-o poiană frumoasă. Lunca este un loc foarte frumos pentru o oprire rapidă și fotografii. Mergând mai departe, muntele începe să-și dezvăluie surprizele, una câte una: trasee minunate, puncte de belvedere uimitoare de jur împrejur, stâncile bizare în toate formele și dimensiunile, turnul lui Goliat. Am menționat că zona Bratocea este unul dintre acele locuri perfecte pentru fotografii panoramice? Nu rata asta! Peisajul oferă perspective minunate spre Munții Bucegi, Piatra Mare și Brașov.

Quantity
Categorie:

Descriere

Încet, dar sigur, ne apropiem de Vârful Ciucas, cel mai înalt punct al zilei și cel mai înalt din masiv: 1954 m. Vederea de acolo sus este… uluitoare! Urmăriți acest videoclip de iarnă, lângă Vârful Ciucas! În coborârea de pe vârf vom face câteva opriri și vom căuta cele mai bune locuri pentru fotografii. Muntele ar putea fi plin de surprize.

Vom numi o zi în Pasul Bratocea și apoi ieșim la o masă bună și plină de satisfacții.

Detalii
Inclus

transport cu masina privata sau microbuz (in functie de dimensiunea grupului)
servicii de ghidare.
Nu este inclus

mesele
alte cheltuieli personale.
Locație

Muntii Ciucas
Repere

drumeții
fotografie
peisaje
natură
Itinerar: București – Valenii de Munte – Cheia – Pasul Bratocea – București
Ora de plecare: 7 – 8 am. Ora sosirii: aprox. ora 22
Drumul este evaluat ca: mediu – dificil
Altitudine de pornire pentru drumeție: 1200 m. Cel mai înalt punct al zilei: 1954 m

IMPORTANT: Programul poate fi modificat la fața locului, în funcție de condițiile meteo și de alte aspecte relevante precum starea fizică a participanților.

CONDITII GENERALE DE REZERVARE SI ANULARE

Va informam ca, in functie de sezon si de conditiile meteo, unele excursii se pot modifica.

Va rugam sa verificati la descrierea fiecarui produs daca sunt conditii speciale de DESFASURARE a programului. Pentru anumite activitati, daca nu se intruneste numarul minim de persoane, ne rezervam dreptul de a anula excursia sau de a o inlocui.

Va rugam sa verificati la descrierea fiecarui produs daca sunt conditii speciale de ANULARE. In cazul in care nu sunt alte conditii, puteti anula cu pana la 48 de ore in avans pentru a primi o rambursare completa!

Va rugam sa respectati normele de precautie COVID-19 conform legii!