Traseu forestier, izvoare și cascade în Munții Bucegi (din București)

675 lei

Pregătește-te să te bucuri de o zi în frumoșii și maiestuoșii Bucegi! Am pregătit trasee forestiere încântătoare, traversări peste râuri mici, priveliști uluitoare la munte și o cascadă impresionantă!

Pretul este pentru 1 persoana

Quantity
Categorie:

Descriere

Plecare din Bucuresti dimineata devreme. În primul rând, vom conduce către Valea Prahovei, trecând prin frumoasele stațiuni montane; in stanga si in dreapta se pot admira Muntii Bucegi si Baiului.

Un pic mai departe mai apar munți: Piatra Craiului și Iezer departe în spate.
În cele din urmă vom ajunge în zona Bran și apoi vom face o întoarcere către locul nostru de drumeție. În următoarele ore vă veți bucura de drumeții în Munții Bucegi.

Drumul începe pe un drum forestier, având râul pe partea dreaptă. Pe măsură ce continuăm drumeția se va adânci în pădure. În curând va trebui să sărim pe stâncile umede și să ne exersăm echilibrul.

Puțin mai departe va trebui să traversăm râul folosind buștenii mari care fac podul improvizat; va fi distractiv, fără îndoială.
Următoarea provocare este scurta urcare care ne va conduce către o priveliște uluitoare. Din poiană veți avea o priveliște minunată cu partea de vest a munților.

Încă câteva izvoare de traversat, câteva poteci de pădure, și ajungem la o cascadă splendidă. Nu vă grăbiți aici, doar bucurați-vă de peisaj.
După o pauză binemeritată vom coborî înapoi de unde am început. Și ce modalitate mai bună de a încheia o zi decât să luăm o masă la un restaurant drăguț înainte de a ne întoarce la București?

După cină o vom numi un wrap și vom spune Adio frumoșilor Bucegi!

Detalii
Unde: zona Bran, Muntii Bucegi
Repere: trasee forestiere, sărituri peste izvoare mici, cascade, opțiuni de fotografie
Itinerar și hartă: București – zona Bran – București
Ora de plecare: 6 – 7 am. Ora sosirii: aprox. 8 seara
Disponibil: iunie – septembrie
Tip de activitate: drumeții
Drumul este evaluat ca: mediu – dificil
Altitudine de pornire pentru drumeție: 1100 m. Cel mai înalt punct al zilei: 1800 m

CONDITII GENERALE DE REZERVARE SI ANULARE

Va informam ca, in functie de sezon si de conditiile meteo, unele excursii se pot modifica.

Va rugam sa verificati la descrierea fiecarui produs daca sunt conditii speciale de DESFASURARE a programului. Pentru anumite activitati, daca nu se intruneste numarul minim de persoane, ne rezervam dreptul de a anula excursia sau de a o inlocui.

Va rugam sa verificati la descrierea fiecarui produs daca sunt conditii speciale de ANULARE. In cazul in care nu sunt alte conditii, puteti anula cu pana la 48 de ore in avans pentru a primi o rambursare completa!

Va rugam sa respectati normele de precautie COVID-19 conform legii!